Veta Mer Om Jesus Kristus För Att Följa Honom Och Bli Mer Och Mer Som Honom!

by jesuskristus_x8y7c5

Om man vill ha del av Nåden och Sanningen som finns tillgängliga för dem som vill bli förvandlade av Guds godhet och välvilja så behöver man ta reda på mer om det. Läs Bibeln som är Guds levande och verksamma Ord. Det kommer mer om detta på denna post på denna sajt som jag innerligt hoppas skall hjälpa dig att vilja ta del av gudomlig natur i allt mer omfattande grad. Glöm inte att Gud är Kärlek och att vi människor behöver lära oss om Guds natur och Kärlek innan det är för sent. Ja, det är faktiskt så att klockan tickar för oss alla med undantag av dem som inte förmår tillgodogöra sig budskapet av mentala skäl. Alla vi andra har inga ursäkter. Målet med vår tro är våra själars räddning. Vi kan inte bara vara snälla människor och tro att det räcker för att komma in i Guds ljus och stanna där för att komma till himmelen. Helvetet beskrivs som en plats men vi behöver förstå att det är ett helvete nog att gå misste om sitt möjliga himmelska medborgarkap. Satsa på det eviga livet som bara finns i Jesus Kristus.

Edouard Askmo

Edouard Askmo
Edouard Askmo

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *