Gud Låter Sig Finnas Av Dem Som Verkligen Vill Tillhöra Honom Och Älska Honom!

by jesuskristus_x8y7c5

Många av oss troende beter oss som om bara för att vi tror på Gud så är han på något sett skyldig oss himmelriket om vi inte är några uppenbara syndare som Hitler,Stalin, Mao och massa mördare. Men vi förstår inte att Gud är helig och att hansa standard på Kärlek med ett stort K inte handlar om att tacka och ta emot hans kärlek och sedan vänta och se vad som händer när man dör eller att Jesus Kristus hinner komma tillbaka innan man avlidit.

Gud är inte skyldig oss ett smackelito. Och det får man se till och ta reda på varför (läs Bibeln).

Så vill man ta del av gudomlig natur på egen maskin? Det är helt och fullständigt omöjligt. Vill vi inte bli som vår Skapare så behöver man inte ens fundera på att sträva efter ett medborgarskap i himmelen. Eller så är det värt det eller så är det inte det. Helt upp till en själv och ta reda på vad det är värt att komma till himmelriket med Gud Fadern och Sonen. Tänk på alternativet. Inte komma in i himmelriket med Gud Fadern Och Gud Sonen. Någonstan hamnar man i efterlivet.

Gud är Kärlek och Gud vill inte vara ihop för evigt med folk som valt bort honom när de fick tillfället att bli del av hans rike när möjligheten fanns i jordelivet.

Gud ger alla möjligheten att bli utvalda. Men folk väljer bort sig på en massa olika sätt. Vill man bli del av Guds rike här på jorden för att bli del av hans himmerike?

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *